Egyptische Tombe

Uitverkocht

(4 klantbeoordelingen)

80,00 – 135,00

Ontsnap jij uit de Egyptische Tombe? Vind aanwijzingen, los puzzels op en ontrafel het eeuwenoude mysterie van de oude Egyptenaren.

Laat je meevoeren in een gloednieuw multimedia escape adventure. Race naar het spannende einde en ontsnap met de schat.

Dagelijks beschikbaar:

2 personen: 80 euro
3 personen: 105 euro
4 t/m 6 personen: 135 euro

Boek je op de dag zelf? Bel dan eerst even +31 172 201501 voor de beschikbaarheid.

Kies hieronder met hoeveel personen je wilt komen en selecteer een beschikbare datum:

Categorie:

Beschrijving

Verhaal

Tijdens graafwerkzaamheden vlakbij de Oude Rijn die door Alphen aan den Rijn loopt is een Egyptische Tombe ontdekt. Archeologen hebben vastgesteld dat deze tombe 2000 jaar geleden door de Romeinen – die hier hun vestiging hadden gebouwd – naar deze plek is gebracht.

Waarom dit is gebeurd is vooralsnog een mysterie. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er zich in de Egyptische Tombe bevindt.

De ontdekkers hebben de tombe beschikbaar gesteld om te komen onderzoeken in hun studio aan de Energieweg 20 in Alphen aan den Rijn. Ook jij kunt langskomen om de geheime kamer te betreden en de mysteries te ontrafelen.

Goed om te weten

Twee tot zes spelers werken samen om in een afgesloten ruimte verborgen aanwijzingen te ontdekken, verbanden te leggen en een mysterie op oplossen.

Maak deel uit van het verhaal en race tegen de klok naar een spannende finale. Iedereen brengt het avontuur tot een einde, maar alleen de besten zullen dit doen met de maximale score.

Je kunt de verhaallijn zowel in het Engels als in het Nederlands volgen, maar voor de puzzels zelf heb je geen taal nodig. Je hoeft dus geen perfect Engels of Nederlands te spreken om het spel uit te kunnen spelen.

De Egyptische Tombe speel je binnen, dus het weer buiten maakt gelukkig niets uit. Kom op hoge hakken of instappers, dat maakt allemaal niet uit. Het is wel goed om te weten dat je veel zult staan.

Je hoeft niet sportief te zijn, maar je zult soms wel eens op je knieën zitten om te zien of dat je een volgende aanwijzing oplevert. De Egyptische Tombe kan wel intens zijn, maar is zeker niet eng op de klassieke manier.

Je speelt alleen met mensen van jouw groep. Je wordt niet bij mensen ingedeeld die je niet kent, zoals ze dat in Amerika doen. Opgroeiende kinderen vanaf twaalf jaar zijn welkom samen met volwassenen. Voor groepen tieners geldt dat iedereen minimaal 15 moet zijn.

We vragen je om voorzichtig en respectvol om te gaan met onze rekwisieten, puzzels en decor. Als je iets breekt dan brengen we de schade in rekening. Als iemand onder invloed van verdovende middelen is of op een andere manier heel erg vervelend, dan ontzeggen we die persoon of personen de toegang. Zo blijft het leuk voor iedereen 🙂

Tip: Wees alert en bewust van je omgeving. Betreden is namelijk op eigen risico. Er is uiteraard altijd iemand van de organisatie aanwezig in geval van nood.

Hoe lang duurt het?

De Egyptische Tombe duurt 60 minuten.

Wat is het verschil met andere Escape Rooms?

De Egyptische Tombe is meer een puzzel-avontuur dan een traditionele Escape Room. Het is een veelzijdige ervaring met originele puzzels, muziek, technologie en een spannend verhaal, en is daardoor veel meer dan alleen het openen van combinatiesloten. In deze Multimedia Escape Room zijn er geen combinatiesloten aanwezig en gaat alles vol-automatisch.

Daarnaast is ons systeem met punten (in plaats van tijd) een echte verbetering in vergelijking met de traditionele Escape Rooms. Omdat sommige teams meer aanwijzingen nodig hebben dan anderen, is het niet eerlijk om het succes door middel van tijd te beoordelen. Mensen met een competitieve aard zullen ons scoringssysteem waarderen, terwijl mensen die alleen voor de ervaring komen zich ook uitstekend vermaken.

4 beoordelingen voor Egyptische Tombe

 1. Elfy

  Echt een aanrader voor diegene die nog op zoek zijn naar een escape room vol spanning en een prachtige sfeer! Een uur lang met een gevoel alsof je echt in Egypte bent geland. Geweldige puzzels en avontuur!

 2. Philip

  Leuke setting van het begin tot het einde, uitdagende puzzels en alles is tot in de puntjes afgewerkt met verrassende en vernieuwende technische details! Zeker de moeite om even voor naar Alphen te komen.

 3. Fenja

  Super leuke escaperoom. Begin was pittig maar gelukkig op tijd gehaald. Alles mooi afgewerkt en een mooi decor. Alles zag er echt en fascinerend uit!

 4. Harm van Bezouw

  Prachtige Escaperoom. Spannende licht- en geluidseffecten en zeer mooie aankleding.
  Qua tijd is deze Escaperoom zeer goed te doen, als je kijkt naar het aantal opdrachten dat je moet volbrengen.
  Er worden ook regelmatig tips gegeven. Ik heb het idee dat ze zoveel mogelijk proberen om iedereen er wel binnen het uur uit te laten komen, tenzij er echt een stelletje pannekoeken in zitten.

Een beoordeling toevoegen

Go to Top